консервация

Господиням на замітку - що і як необхідно пастеризувати

Домашні консерви - чудовий спосіб зберегти смак сезонних овочів та фруктів навіть взимку. Однак, щоб протягом тривалого часу користуватися їх корисністю, слід використовувати правильні методи консервування харчових продуктів. Раніше сіль використовувалася як інгредієнт для продовження терміну зберігання продуктів, а потім був виявлений вплив температури на збереження домашніх продуктів. Що таке процес пастеризації? Як правильно провести це на власній кухні розповість наше виданя Новости Украины — From.UA.

Подписаться на консервация

Copyright © 2004-2022. Новости Украины - From.UA

Официально зарегистрированная торговая марка.

При полной или частичной републикации материалов гиперссылка на http://from.ua/ обязательна.
Если вы являетесь правообладателем фото или иных материалов, которые размещены на нашем сайте, и возражаете против их использования, сообщите нам об этом по адресу redakcia@from.ua.
Редакция не несет ответственности за содержание рекламных баннеров и информеров.